Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 147 1,6 105коня 07.2006г.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 147 1,6 105коня 07.2006г.

Моля за компетентно мнение за тази кола някои ако може да каже позитивите и наи вече какви негативи има мерси предварително
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 2001
    Alfa Romeo 159, 1,9 JTDM 2007

Положителните...в зависимост от екземпляра...На първо място няма да имаш тракащ вариатор (просто самия мотор няма такъв), евентуално данъка ще ти е по-малко пари (не съм сигурен за това)...

За отрицателни веднага ти казвам!
    105 коня на това купе са дооста малко (според мен) , особено ако мислиш и да включваш климатика.... При 120 коня колата умира, пък не знам за 105...Това говоря за в града, където ще има спри-тръгни и ще ти се налага бързо да се изнасяш итн...
    Ако ще я кара някой без някакви по-спортни претенции...е ОК...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

брат тия със спортните претенции на коли под 200коня се не качват - къде ги прати при ежедневките... И аз имам 120, но бих ти препоръчал 2литровата. Вкарай я на канал или в сервиз и който разбира да види окачването - ако не знаеш при алфа то е основния разход. Ако не ти се занимава просто я покарай по павета и се ослушай. Като я вземеш за проба, пидаля до миталя за 10-20сек. и некой да гледа отзад дали ще изкара син пушек. Огледай първо всички стъкла дали са еднакви, после дали всички фуги между врати-таван-калници,капаци са еднакви, после я остави на слънце и наблюдавай 10тина минути за разлики в боята - всичко това ще ти покаже къде е блъскана..

П.П ходих да си плащам парното в кръглия магазин и видях твоята.. убави джанти ще дода довечера)))

Comment

Не ви ли писна от такива теми? Има предостатъчно писано вече. Мен ми е любопитно какво значи стъклата да са еднакви? Може би от един и същи месец и година на производство? Това никакъв показател не е. Съплай чейна на автозаводите си е бяа сложна за оркестриране раута. Напълно е възможно съвсем нов автомобил да има различни предни и задни джамеци например.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Аз също ти препоръчвам да си вземеш поне 120к.с.
          Преди да си взема 147-цата (105к.с.) имах Браво 1,6 103к.с. Значи Бравото летеше, нооо.... Алфата не може да откине. Не е и въпроса да се правиш на състезател,
          в най-обикновени ситуации се усеща немощ. Например с Бравото карам с 50 и си включвам 5-та спокойно, като дам газ набира веднага. Тук забрави, непрекъснато трябва да сменяш предавки.
          Така че, минимум 120к.с.
          (то зависи и каква кола си имал досега де, може и 105к.с. да ти се видят като самолет)
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
          Ex Fiat 126p
          Ex Fiat Вravo 1.6
          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Заключвам темата защото има много подобни писани.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
            X